Individuele trajecten

Afhankelijk van jouw zorgvraag kom je op een moment op de dag of in de week waar jouw doel geoefend kan worden. Voor de één kan dat zijn dat je oefent met structuur aanbrengen in je dag, of zelfstandig leert werken zonder last te hebben van alle indrukken om je heen. Voor een ander betekent het leren mensen te woord te staan, en vertrouwen te hebben in jezelf. Dit alles onder begeleiding van onze HBO opgeleide zorgbegeleiders Anneke en Janneke.

Het kan zijn dat je niet weet wat voor jou een doel zou kunnen zijn en dat je niet weet wat voor mogelijkheden je hebt. Het kan zijn dat je helemaal niet weet wat je wilt. Ook daarin kunnen we je begeleiden.

We werken ervaringsgericht. Leren door te doen. Wat heb je nu nodig om te zijn wie je bent, vrij van angst en onzekerheid.

Een begeleidingstraject bestaat uit 10 begeleidingsmomenten. De eerste is het intake gesprek. De achtste met de ouders (als het om kinderen gaat). De 10e een evaluatie gesprek.

We zijn er o.a. voor kinderen, pubers, jongvolwassenen die hooggevoelig, onzeker zijn, een laag zelfbeeld hebben, autisme, PDD-Nos en/of ADHD hebben en kinderen die gepest worden. We zijn bekend en ervaren met heel veel verschillende problematieken vraag gerust naar onze mogelijkheden.

Ons tarief is € 55,- per uur.

In de vakanties is er geen individuele begeleiding. Dan is er ruimte voor groepsbegeleiding voor kinderen die al bij ons een individueel traject volgen. Kosten hiervan zijn € 45,- per dagdeel.

Indien een traject vergoed wordt door PGB dient de beschikking voor de start met het intakegesprek afgegeven te zijn.

Voor aanmelding of informatie over de individuele of groepsbegeleiding kun je contact opnemen met Anneke van den Heuvel-Hoenderdos via info@hetpaardrijk.nl

Er zijn 4 startmomenten per jaar. 5 september 2016 – 28 november 2016 – 6 maart 2017 en 5 juni 2017. Alle individuele trajecten volgen het zelfde schema. Het is niet mogelijk om halverwege in te stappen. Hou rekening met een kleine wachtlijst.

Language:

(Nederlands) Inschrijven nieuwsbrief

Aangesloten

aardrijk klein

fnrs-logo logo veiligheidscertificaatcalibris bord1