Privelessen

Naast de groepslessen zijn er ook mogelijkheden voor privelessen. Priveles kan gegeven worden op alle niveau’s en wensen.

Soms is het fijn om naast de lessen nog even te oefenen met het leren galopperen, of wil je net even aanwijzingen op iets wat je moeilijk vindt.

Wil je oefenen met je houding en zit. Of wil je met je eigen paard verder in de dressuur of springen.

Alles kan. Onze instructeurs zijn divers opgeleid en kunnen jou helpen met de aandachtspunten van jou, of jou en je paard.

Privelessen dienen 24 uur van te voren afgemeld te worden, bij latere afmeldingen berekenen we de lesprijs door.

Proefgerichte privélessen

Wil jij nog even een keer extra goed oefenen voor je proefje? Even alle aandacht op jou, zonder je lesgenootjes? Neem dan een keer een proefgerichte privéles!

Hoe ziet zo’n proefgerichte privéles er uit? Je gaat natuurlijk je proefje oefenen, maar dat niet alleen! Je gaat ook nog specifiek aan de slag met de aandachtspunten uit jouw proef. Hoe moet je netjes de stap verruimen, of waar moet je op letten bij het langer laten worden van de teugels? Of hoe kun je dat  ene figuur nou net even wat beter rijden? Maar ook je hulpen en je houding en zit worden in deze les meegenomen voor tips en aandachtspunten, want daar let de jury immers ook op tijdens je proefje!

Aan het einde van de les krijg je een schriftelijk lijstje mee met jouw specifieke aandachtspunten.

Je kunt kiezen voor een privéles van een half uur of een uur en de kosten voor deze lessen zijn gelijk aan die van een normale privéles, dus € 25,50 voor een half uur en € 43,50 voor een uur.

Deze lessen worden gegeven door Anita, zij is naast instructrice ook F-proevenjurylid, dus je krijgt les van een echte jury! De lessen zijn op vrijdagavond vanaf 18.00u. Kun je echt niet op vrijdag, maar wil je wel heel graag een proefgerichte privéles? Geef het door en we gaan kijken of we misschien een oplossing kunnen vinden!

Privelessen kun je boeken in het klantenportaal:

Ruiters van Het Paardrijk hebben een persoonlijke pagina. Ben je nog geen ruiter van Het Paardrijk maar wil je regelmatig gebruik maken van privelessen kun je een gebruikersnaam aanvragen via info@hetpaardrijk.nl

 

Inschrijven nieuwsbrief

Aangesloten

aardrijk klein

fnrs-logo logo veiligheidscertificaatcalibris bord1