Vrijwilligers

Vrijwilligers

Ben je 14 jaar of ouder dan kun je je aanmelden als een van de vaste vrijwilligers. Er zijn verschillende dingen te doen. Assisteren bij beginnerslessen, helpen op stal bij de jonge kinderen. Helpen met het verzorgen van de paarden.

Als vrijwilliger ben je er een vaste uren per week minimaal voor een periode van 6 maanden. We spreken altijd een proefperiode af.

Vrijwilligerswerk kan op verschillende dagen en tijden. Ben je geïnteresseerd om te komen helpen mail of bel naar de manege voor meer informatie en een kennismakingsafspraak.

Wil je vrijwilliger worden dan moet je zelfstandig paarden kunnen hanteren zowel het binnen als buiten zetten als het opzadelen moet je goed beheersen. Vrijwilligerswerk is geen vervanging van dagbesteding.

Wat hebben wij de vrijwilliger te bieden?

Het paardrijden is voor alle ruiters een fantastische activiteit waar ze elke week naar toe leven. De sfeer is bij ons erg goed en dat is niet alleen voor de ruiters maar ook voor de vrijwilligers erg belangrijk. We kunnen je dus vrijwilligerswerk bieden dat zeer veel voldoening geeft en waar je een leuk contact met ruiters, andere vrijwilligers en instructeurs (en paarden) kunt opbouwen.

De afspraken worden vastgelegd in een vrijwilligersovereenkomst waardoor je tijdens het vrijwilliger werk verzekerd bent voor ongevallen via de gemeente st-Michielsgestel. Alle medewerkers en vrijwilligers boven de 18+ zijn in het bezit van een VOG en tekenen een gedragscode.  Je krijgt een vest zodat je als vrijwilligers zichtbaar bent. Drinken en eventueel eten (afhankelijk van de tijd en afspraken) is inbegrepen.

Je kunt je aanmelden als vrijwilliger door een aanmeldformulier in te vullen in de kantine of per mail aanvragen. Ingrid of Anneke neemt daarna contact met je op