Buitenritten

Helaas is onze manege in de zomervakantie gesloten en is het niet mogelijk om zomaar even langs te komen. Mocht je informatie willen voor lessen in de toekomst dan kun je een afspraak maken via de mail: info@hetpaardrijk.nl In verband met de ponykampen zijn er geen mogelijkheden voor privelessen en buitenritten tijdens de vakantie (17 juli t/m 27 augustus).

Manege Het Paardrijk is gelegen naast het bos van Engelenstede. Je hoeft geen weg over te steken en rijdt zo het bos in. In het bos zijn ruiterpaden en hindernissen. In het meertje gaan we soms zwemmen met de paarden.

Een buitenrit op een manegepaard kan alleen onder begeleiding van een instructeur van Het Paardrijk. Tevens is het verplicht om een lange broek te dragen, liefst een paardrijbroek of sportbroek. Ook moeten er dichte schoenen gedragen worden. Op Het Paardrijk zijn eventueel paardrijlaarzen en caps gratis te leen.

Buitenritten kunnen gemaakt worden van een uur, tot een hele dag. Ook met onze lesgroepen gaan we regelmatig naar buiten.

Wil je graag een privebuitenrit of heb je zelf een groepje waar je mee op pad wilt informeer gerust naar de mogelijkheden.

Het is ook mogelijk om met je eigen paard te komen. De ruiter kan logeren in de Bed & Breakfast, het paard in onze appaardementen.

SONY DSC

[:nl]Inschrijven nieuwsbrief[:]

Aangesloten