Onze visie

Het Paardrijk is niet zomaar een manege. Bij ons staat het plezier beleven met paarden voorop. Daarbij werken we vanuit het paard en het kind.

Het paard mag paard zijn en jij mag jezelf zijn.

De achtergrond van Het Paardrijk ligt bij de paardentaal. Hieruit is de Paard&Zorg begeleiding ontstaan. Individuele- of groepsbegeleiding met paarden voor kinderen met bijvoorbeeld autisme, PPD-nos, ADHD, angsten of onzekerheid.

Het Paardrijk biedt ook lessen aan kinderen en volwassenen zonder beperking. Van beginner tot gevorderd, er is voor iedereen plek. Deze lessen vallen onder Paard&Plezier. Een andere visie op manegelessen.

Er worden door het jaar heen leuke activiteiten georganiseerd. Springwedstrijden, dressuur wedstrijden, carroussel en  de paard van het jaarverkiezing zijn een aantal voorbeelden. Daarnaast organiseren we super leuke Ponykampen.

Bijzondere Ruiters Brabant biedt recreatieve lessen aan voor kinderen en volwassenen met een beperking. Iedereen is welkom, of je nu een verstandelijke beperking hebt of alleen een lichamelijke. Het Paardrijk heeft beschikking tot een Tillift en diverse mogelijkheden tot opstappen en zitten.

Voor het paard is er een appaardement® te huur. Pensionstalling vanuit het paard bekeken.

Het Paardrijk beschikt over 2 binnenbakken, een grote buitenbak en grenst aan een heel mooi groot bos waar we tijdens het mooie weer graag gebruik van maken.

Ga op ontdekkingstocht door de site en vind al onze mogelijkheden met paarden. Check ook ons youtubekanaal. Hier vindt je allerlei leuke filmpjes over de manege.
Ben je nieuwsgierig kom dan gerust eens een kijkje nemen bij Het Paardrijk en Vakantieboerderij Het Aardrijk.

Wij wensen u veel plezier met paarden bij Het Paardrijk.

[:nl]Inschrijven nieuwsbrief[:]

Aangesloten

[:nl _i=”0″ _address=”1.0.0.0″ theme_builder_area=”post_content” /][:en _i=”1″ _address=”1.0.0.1″ theme_builder_area=”post_content” /][: _i=”2″ _address=”1.0.0.2″ theme_builder_area=”post_content” /]