Individuele trajecten

Om zorg de verlenen heb je een hele zorg. Op dit moment wordt er gewerkt aan hoe en of we de individuele begeleiding op Het Paardrijk kunnen en willen voortzetten. Een hele uitdaging. Dit heeft tijd nodig. Daarom kunnen we helaas op dit moment geen nieuwe cliënten aannemen. Je kunt wel op de wachtlijst komen zodat we contact kunnen opnemen als we weten hoe we verder gaan.

Afhankelijk van jouw zorgvraag kom je op een moment op de dag of in de week waar jouw doel geoefend kan worden. Voor de één kan dat zijn dat je oefent met structuur aanbrengen in je dag, of zelfstandig leert werken zonder last te hebben van alle indrukken om je heen. Voor een ander betekent het leren mensen te woord te staan, en vertrouwen te hebben in jezelf.

Het kan zijn dat je niet weet wat voor jou een doel zou kunnen zijn en dat je niet weet wat voor mogelijkheden je hebt. Het kan zijn dat je helemaal niet weet wat je wilt. Ook daarin kunnen we je begeleiden.

We werken ervaringsgericht. Leren door te doen. Wat heb je nu nodig om te zijn wie je bent, vrij van angst en onzekerheid.

We zijn er o.a. voor kinderen, pubers, jongvolwassenen die hooggevoelig, onzeker zijn, een laag zelfbeeld hebben, autisme, PDD-Nos en/of ADHD hebben en kinderen die gepest worden. We zijn bekend en ervaren met heel veel verschillende problematieken vraag gerust naar onze mogelijkheden.

Ons tarief voor individuele begeleiding is € 65,- per uur. Dit is een ander tarief dan gemeentes hanteren. Wij werken met HBO geschoold personeel en therapeutisch opgeleide ZZP’ers. We kunnen daarom de kwaliteit bieden die we graag willen en nodig vinden om een kind ook daadwerkelijke te helpen.

Pas indien een traject vergoed wordt door PGB dient de beschikking voor de start met het intakegesprek afgegeven te zijn.

Voor aanmelding of informatie over de individuele of groepsbegeleiding kun je contact opnemen met Anneke van den Heuvel-Hoenderdos via info@hetpaardrijk.nl

 Hou rekening met een kleine wachtlijst.

Inschrijven nieuwsbrief

Aangesloten

aardrijk klein

fnrs-logo logo veiligheidscertificaatcalibris bord1