Alice in Wonderland 15-16-17 maart 2024

Laat je verrassen want in maart 2024 gaan we naar dromenland! We slaapwandelen mee door het verhaal
van Alice in Wonderland:

Op een prachtige zomerdag, heel lang geleden, verveelt de kleine Alice zich stierlijk. Ze zit onder een boom en kijkt in
een boek…zonder plaatjes. Maar dan valt ze, met de zon op haar gezicht, langzaam in slaap en hoort………TIK TAK TIK TAK…. Ze opent haar ogen en ziet een wit konijn. Wat op zich al bijzonder is, want dit konijn draagt ook nog eens een jas en heeft een horloge in zijn hand. “Ik kom te laat….ik kom te laat…., en dan is het niet het klokje dat slaat” hoort ze het konijn zeggen voordat het verdwijnt achter het struikgewas. Alice rent erachteraan en voor ze er erg in heeft tuimelt ze naar beneden in een donker gat in de boom. Zo komt Alice terecht in Wonderland waar ze de gekke hoedenman, Twiedeldie en Twiedeldom, zingende bloemen, de vreemde kater nog heel veel andere knettergekke figuren ontmoet. Ze is totaal de weg kwijt. Waar ben ik, wie ben ik, waar ga ik heen? Na een discussie met de Hartenkoningin is Alice het zat. Ze wil naar huis!
Gaat het haar lukken de weg te vinden in deze vreemde wereld? We nodigen je graag uit te komen kijken naar de show Alice in Wonderland!