Aloë Vera voor mensen
Het gebruik van Aloë vera voor mensen bestaat al duizenden jaren. In het filmpje is goed uitgelegd wat deze bijzondere plant voor je doet.

Clean 9
Een van de producten die met de Aloe Vera ontwikkeld is, is de Clean 9. De Clean 9 is een cleansingprogramma ofwel reinigingsprogramma geeft u de tools in handen die u nodig hebt om vandaag van start te gaan om uw lichaam te transformeren!  Cleansing heeft betrekking op het uitscheiden van afvalstoffen. Meestal gaat cleansing gepaard met afvallen, omdat veel afvalstoffen in het lichaamsvet worden opgeslagen. Door vet te verbranden komen deze afvalstoffen vrij, zodat de lever en nieren deze uit kunnen scheiden. Maar Cleansing kan ook betrekking hebben op het innemen van kruiden die de lever stimuleren en zo het bloed reinigen.

In het kort: De Clean 9 is een programma van 9 dagen om je lichaam te reinigen, een kick-start. Het is een combinatie van pure aloë vera, voedingssupplementen, shakes en 600 kcal maaltijden. De kracht van de aloë zorgt ervoor dat de afvalstoffen uit je lichaam gaan en de opnamecapaciteit weer optimaal word. Daardoor ga je alle voedingsstoffen die je binnen krijgt beter opnemen, incl de 200 extra voedingsstoffen die je door het drinken van de aloë dagelijks binnen krijgt.
Het zorgt voor meer energie en fitheid, bewustwording over je voeding en een vermindering van je suikerbehoefte.

Peter mijn man is er zelfs 5 kilo mee af gevallen! Maar je kunt hem ook doen om je weer fit te voelen. Om die rede heb ik hem zelf gedaan. Het is niet alleen de 9 dagen waarin je lichaam reset maar ook hele jaar erna hebben Peter en ik hier profijt van gehad. (en nu nog). Fitter, energieker, minder vermoeid. Even alle vermoeidheid eruit en gezonde vitamine erin.

Wil je op de hoogte gehouden worden van alle ervaringen like de pagina op  facebook: hetpaardrijk-clean9 
Producten zijn verkrijgbaar op de manege of via de webshop. De link kunt u aanvragen per mail.

Tandpasta
De tandpasta met Aloë Vera is een echte aanrader. Ik gebruik hem nu ruim een jaar en heb geen ontstoken tandvlees meer gehad. Hij heeft een heerlijke frisse smaak. De tandpasta is groen maar als je poetst gaat hij schuimen. Daardoor poets je niet alleen je tanden maar neemt ook je mond de positieve werking van Aloë Vera is zich op. Nog een voordeel. De tandpasta bevat geen fluoride en je kunt hem gewoon doorslikken. Hij is heel zuinig in gebruik, je hebt maar een doperwtje nodig van de tandpasta in tegenstelling tot normale tandpasta. De tube is er ook naar gemaakt dat het er niet in een keer uit spuit. Dat is heel fijn. Hij is altijd in voorraad in de kantine van Het Paardrijk. Hij staat als tester opgesteld op het display. Ook verkrijgbaar in de webshop. Probeer hem gerust!

Zo zijn er nog veel producten.  De Aloë Deodorant zorgt voor een zweetgeurloze dag,
De pure aloë gel en de propolis, te gebruiken op brandwondjes, korstjes, eigenlijk op alles.

Aloe Lips voor als je schrale lippen hebt. 1 of 2 keer gebruiken als het nodig is, dan is het vaak al niet meer nodig want zo snel verbetert het. Tip: deze gebruik ik ook voor eerste hulp bij wondjes zowel voor mensen als paarden.

Heat lotion, lekker voor na het sporten. Op stijve spieren, maar ook voor het openen van je luchtwegen bij verkoudheid. Gebruik hem regelmatig na een drukke dag op de manege.

Mocht je vragen hebben over een product mail gerust of stuur een pb op facebook.