Paardenfluisteren

Paardenfluisteren

Mijn naam is Vera. Ik weet als geen ander dat praten niet vanzelfsprekend is. Maar door paarden heb ik geleerd dat je voor praten niet perse je stem nodig hebt. Je bent de stem. Door het paard praat ik, met het paard praat ik en dat is wat ik jou kan leren.

Het paard leert aan mij, ik leer aan jou de taal van het paard.

Ik ben in opleiding tot paardenfluister-docente bij Anneke van den Heuvel, eigenaresse van het Paardrijk. Zij zal in sommige situaties tijdens de les extra begeleiding geven.

Paardenfluisterles is geen coaching en gaat vooral over de paardentaal.

Paardenfluisteren = Lichaamstaal: Wat vertelt een paard met zijn lichaam. Zijn oren, zijn mond, zijn ogen, zijn staart. Kijk naar hem zoals een paard naar een ander paard kijkt. Wat zie je aan hem, wat voel je van hem.

Leer van hem de taal van het paard.

Paardenfluisteren = communicatie: Wat zeg je eigenlijk. Zeg je wel wat je denk dat je zegt? En is dat ook wat je wilt zeggen? Bewust worden, hoe praat ik, wat vertel ik, niet alleen met mijn stem maar met mijn lichaam. Wat heeft het paard nodig van jou zodat jij met hem kan praten. Contact tussen mens en paard vanuit het paard, vanuit jou.

Paardenfluisteren = Leiderschap: Een paard vraagt om leiderschap. Leid jij het paard, of leidt het paard jou. Hoe kun je samenwerken met respect voor elkaar en met begrip voor elkaar.

Paardenfluisteren = Leuk & Leerzaam: Paardenfluisteren is vooral heel erg leuk. De taal van het paard ontdekken, plezier maken met je paard. Leren over paarden. Dat is fijn voor het paard en fijn voor jou.

Omdat Vera nog in opleiding is wordt de les tegen een kortingstarief aangeboden van   € 15,- De les duurt ½ uur  – ¾ uur.

Afspreken kan via info@hetpaardrijk.nl

Lessen vinden plaats op donderdag, vrijdagochtend of zaterdagochtend.