Onze paarden worden ondersteund en behandeld met Aloe Vera. Ze worden er fit en gezond van.  Aloe vera kan gegeven als kuur. 3 kannetjes gel voor als je paard winter moe is, zijn haren gaat verliezen, darmproblemen heeft, en zo nog heel veel meer dingen. Een kuur zorgt ervoor dat de voeding die hij/zij krijgt beter opgenomen wordt. Aloe Vera bevat veel vitamine waardoor hij er na deze winter weer lekker tegen aan kan.

Aloe Vera

anneke_en_mysteryMystery is het paard van Anneke waar alles mee is begonnen. Ze is inmiddels 24 jaar oud. In mei 2014 ging het niet zo goed met mystery. Ze had veel jeuk, wilde niet meer eten en werd mager. Ze had de ziekte van cushing. Het was zo erg dat er zelf getwijfeld werd of het niet beter was om haar in te laten slapen. Tot we begonnen met het voeren van Aloe vera Drank en insprayen met Aloe First. Ze begon weer te eten, ze werd weer dikker, had veel minder tot geen jeuk meer en werd weer levendig en paard!

Helaas is Mystery op 25 jarige leeftijd, 17 april 2015 overleden aan de gevolgen van ouderdom. Dankzij de Aloe mocht ik nog een jaar langer van haar genieten. Daar ben ik dankbaar voor en daarom wil ik mijn verhaal met jullie delen.

Mystery blijft altijd aanwezig voor iedereen die luisteren wil.

Zo zijn we ook begonnen met het geven van de drank aan andere paarden. Voor Mok gebruiken we Aloe gelly en Aloe propolis. Stijve spieren behandelen we met Aloe Heat lotion. de paarden die net wat meer energie nodig hebben, of als we dat zelf nodig hebben, geven we Agri+. Artrose behandelen we met Forever Freedom. Een natuurlijke glucosamine die paarden heel lekker vinden met daarbij de werking van Aloe Vera.

Aloe vera van Foreverliving is wat ons betreft een superproduct en dat willen we graag net met jullie delen. De producten zijn inmiddels verkrijgbaar op de manege maar ook te bestellen in de webshop.

aloe_drank

Wil je zelf producten kunnen inkopen en verkopen informeer naar de mogelijkheden.

Wil je meer informatie over hoe je Aloe voor paarden, honden of voor jezelf het beste kunt gebruiken. Neem dan contact op met Anneke via info@hetpaardrijk.nl of 073 503 45 30

Wat is Aloe Vera

De heilzame eigenschappen van aloë vera maakt het een uitstekende bron van voeding. Aloë Vera Gel is een natuurlijke bron van 20 mineralen, 18 aminozuren en 12 vitaminen die een belangrijke bijdrage leveren aan uw algehele gezondheid. Aloë vera is tevens de enige vegetarische bron van vitamine B12.

De pure Aloe gelly brengen de spijsverteringsorganen in balans. Geeft extra energie en zuivere voeding leveren bij elke slok.Als één van de oudste erkende en natuurlijke remedies, wordt aloë vera al lang geprezen om de natuurlijk kalmerende, verkoelende en vochtinbrengende eigenschappen. Wanneer het wordt aangebracht op uw huid, kan het door de zon verbrande huid kalmeren, de huid verzachten en hydrateren, en het bevordert het natuurlijk herstel van de huid

De producten van Forever zijn wereldwijd niet alleen erg gewild bij mensen, maar ook uw dieren kunnen baat hebben bij onze natuurlijk producten op basis van aloë vera. De resultaten zullen niet ongemerkt aan u voorbijgaan, en zeker niet
aan uw dieren!

Kuur voor je paard

Aloe Vera kan gegeven worden als kuur. 3 kannetjes aloe vera zorgen ervoor dat je paard weer helemaal fit en gezond wordt. Het darmkanaal wordt gereinigd. Voeding wordt beter opgenomen. Er is weer nieuwe energie om de winter mee door te komen.