Aanbod Coachingsprogramma’s

Kennismakingworkshop
Wat houdt coachen met paarden in?

Deze sessie volg je een keer; individueel of in een groep (4) en duurt 1,5 of 2 uur. Het doel is om persoonlijk te ervaren wat coachen met paarden voor jou is en om je vraagstelling naar voren te halen. Hierna heb je de keuze om individueel of met een kleine groep een coach traject te volgen.

Individueel traject
Dit coachtraject bestaat uit 8 coachsessies. Na deze sessies evalueer je samen met de coach over het wel of niet vervolgen van het traject. In een 1 of 2 uur sessie werk je samen met de coach en het paard, intensief (verder) aan je persoonlijke stappen.

Groep traject
Dit coachtraject bestaat uit 8 coachsessies. In een klein groepje van 4-6 deelnemers volg je samen met coach en paard een sessie van 3 of 4,5 uur. In dit traject krijg je iedere sessie een op een coaching, ontvang en geef je feedback op je eigen coachproces en dat van de andere deelnemers. Afwisselend worden groepsopdrachten uitgevoerd en geëvalueerd.

[:nl _i=”0″ _address=”0″ theme_builder_area=”post_content” /][: _i=”2″ _address=”2″ theme_builder_area=”post_content” /]