Paardentaal cursus

Wil je meer leren over paardentaal dan is deze cursus iets voor jou. Het maakt niet uit of je wel of geen ervaring hebt met paarden, of dat je ze zelfs een beetje spannend vindt. Door hun taal te leren, leer je beter met paarden omgaan.

Tijdens deze cursus leer je alles over hoe een paard communiceert en hoe jij daarmee om kan gaan in verschillende situaties. Ontdek welke signalen een paard je geeft. Maar óók dat het en wisselwerking is, want wat verteld jouw lichaamstaal aan het paard. Onderwerpen die voorbij komen zijn:

  • Wat doe je als een paard met de billen voor de deur staat?
  • Is een paard altijd boos als hij zijn oren naar achteren doet?
  • Je stoeit met het hoofdstel omdoen en bij een stalmedewerker is het             paard ‘opeens’ braaf

Zo zijn er nog veel meer situaties waar je misschien zelf ook ooit in terecht bent gekomen, en dat je niet wist wat je het beste kon doen. Schrijf je snel voor de cursus in, en leer hoe je met meer vertrouwen met de manegepaarden kan omgaan!

De cursus bestaat uit 9 lessen van 1,5 uur

De cursus is geschikt voor zowel kinderen (va 9 jaar) als volwassenen.

De cursus wordt gegeven door Marlies en is op vrijdagmiddag om 16.00u.

De eerste les is op (datum volgt. begin september 2023)

De prijs voor de gehele cursus bedraagt: € 175,-