Afscheid Oreo

Helaas moeten we jullie berichten dat Oreo maandag ingeslapen zal worden.
 
Oreo heeft een ongeluk gehad op de wei, we weten niet wat er gebeurd is. Ze kan haar linker achterbeen moeilijk bewegen, ze loopt alsof ze deels verlamd is. Er zijn röntgenfoto’s van haar rug en hals gemaakt. Het was niet duidelijk te zien maar dierenarts denkt toch dat er ergens een breukje zit waardoor haar zenuwen beschadigd zijn.
 
De medicijnen die we de afgelopen 2 weken hebben gegeven hebben niet geholpen. Oreo heeft geen pijn maar wel veel ongemak. Zo jaagde ze een vliegje weg en viel ze om. Dat is super zielig.
 
We hebben daarom besloten haar niet langer te laten lijden en afscheid van haar te nemen. Oreo is een hele lieve pony die heel goed was in kinderen leren paarden. Ze is pas 10 jaar en een groot gemist voor de manege.
 
Afscheid nemen kan tot zaterdag. Als het echt niet anders kan evt op zondag, daarvoor kun je mailen om een afspraak te maken.