foto pjotter en Nina

Dagbesteding

Het Paardrijk biedt voor jongeren en volwassenen met een zorgvraag een leuke dagbesteding.

De dieren op Het Paardrijk, paarden, kippen, konijnen, honden en katten hebben ’s ochtends honger en willen graag een handje eten van je en een schoon bedje om in te slapen. In ruil daarvoor geven ze lekkere eitjes voor bij de lunch, een wandeling in het bos en alle lieve dierenknuffels die je soms heel hard kan gebruiken.

De dag is verdeeld in twee dagdelen.

Dagdeel 1: 9.15 – 12.15 uur. +- Dagdeel 2: 13.00 – 16.00 uur. +- Mocht je de hele dag willen blijven is lunch mogelijk.

In de ochtend verzorgen we de dieren, in de middag gaan we met de dieren aan het werk of gaan we klussen voor de dieren. De dagbesteding is nog vrij nieuw en er kan nog wel wat geschilderd en getimmerd worden. Per dag wordt er een activiteitenprogramma gemaakt. We proberen zoveel mogelijk rekening te houden met wat jij leuk vindt om te doen.

Het Paardrijk heeft ervaring met autisme, verstandelijke beperking en/of psychische problemen.

We proberen de groepen zoveel mogelijk op elkaar af te stemmen. De groepsvorming is afhankelijk van het aanbod. Iedereen is welkom, mocht je twijfelen kom gerust eens kijken.

Afhankelijk van de afstand kan vervoer geregeld worden. De deeltaxi wordt voor activiteiten op Het Paardrijk ook veel gebruikt.

Het Paardrijk is erkend zorgboerderij. Dagbesteding kan vergoed worden met PGB. Ons tarief is € 45,- per dagdeel.
Dagbesteding wordt verzorgt op maandag, dinsdag en donderdag.

Heb je vragen hierover of wil je graag komen kijken neem dan contact op met  Anneke van den Heuvel-Hoenderdos via info@hetpaardrijk.nl . Of bel naar 06-15659083

Language:

(Nederlands) Inschrijven nieuwsbrief

Aangesloten

aardrijk klein

fnrs-logo logo veiligheidscertificaatcalibris bord1