Bijzondere ruiters

Graag verwelkomen wij ook bijzondere ruiters op onze manege.

Het Paardrijk heeft ervaring met bijna alle soorten beperkingen. Blind, doof, verstandelijk, psychisch, lichamelijk. Iedereen kan paardrijden en iedereen is welkom.

Het Paardrijk heeft beschikking over een tillift en een opstaptrap. Ook zijn er speciale zadels aanwezig, zoals een klittenbandzadel en een bontzadel.

Wanneer mogelijk kunnen ook jullie meerijden in een reguliere les. Maar soms is het fijn om toch extra aandacht te krijgen.

Daarom zijn er groepen speciaal voor deze doelgroep op:

Maandag 19.30 – 20.30 uur

Woensdag 18.00 – 19.00 uur

Vrijdag 17.00 – 18.00 uur & 18.30 – 19.30 uur

Zaterdag 13.00 – 14.00 uur & 16.00 – 17.00 uur

De kosten voor deze lessen zijn gelijk aan de kosten van de groepslessen. Wel zijn de groepen kleiner (maximaal 6) en is er meer begeleiding. Dit is mogelijk dankzij Stichting Talentenplan Annerheide. Zij ondersteunen het rijden voor ruiters met een beperking. Dit doen ze door papier op te halen op de manege, kleding op te halen en allerlei acties te doen. De inkomsten van de reclame borden gaan ook naar deze doelgroep.

Wil je graag meedoen met een les neem dan contact op met Anneke Hoenderdos. we kijken of er plek is en welke groep het beste bij jou past. Mocht een groep niet haalbaar zijn, zijn ook privelessen mogelijk.

Language:

(Nederlands) Inschrijven nieuwsbrief

Aangesloten

aardrijk klein

fnrs-logo logo veiligheidscertificaatcalibris bord1