Appaardement®

Op Het Paardrijk is het mogelijk om voor uw paard of pony een volledig verzorgd appaardement® te huren.

Het appaardement® is gelegen in een groot bos met verschillende ruiterroutes. In het paddockpark maakt uw paard dagelijks een wandeling van meerdere uren.

Het appaardement® biedt kookservice: 2 maal daags graanrijke producten en lekker hooi. De kantine, met uitzicht op de binnenmaneges, biedt diverse dranken en versnaperingen. Hoefsmid, veearts of tandarts kunnen op aanvraag voor uw paard geregeld worden. U kunt uw paard nog extra verwennen met een appel/wortelgarnituurtje. Elk appaardement® is voorzien van een huishoudelijke hulp zodat uw paard elke dag een opgemaakt bedje heeft (met uitzondering op zondag).

Voor hun conditie kunnen de paarden gebruik maken van de fitnessruimte. Daar vindt u een longeercirkel. Rijden kunt u in de twee gezellige binnenbakken of in de buitenbak.

Op het Paardijk worden er verschillende workshops georganiseerd over paardentaal, alternatieve geneeswijze, rijden in balans en nog veel meer. U bent van harte welkom om daaraan deel te nemen.

Faciliteiten

Het Paardrijk heeft beschikking tot 2 binnenrijbanen, 1 longeercirkel en 2 vierkante picadero’s. Ook is er een buitenrijbaan van 30x 40 meter. Er is altijd 1 binnenrijbaan beschikbaar. Alleen tussen 16.00 -18.00 uur kan het zijn dat beide binnenrijbanen in gebruik zijn. Dit komt op het moment alleen voor op vrijdag  van 17.00 – 18.00 uur en zaterdag van 13.00 – 14.00 uur.

Er zijn wasplaatsen voor de paarden. Iedereen heeft beschikking over een eigen zadelkast. We zijn direct gelegen aan het bos waardoor er goede uitrijmogelijkheden zijn.

Wij wensen uw paard veel woonplezier op Het Paardrijk

Language:

(Nederlands) Inschrijven nieuwsbrief

Aangesloten

aardrijk klein

fnrs-logo logo veiligheidscertificaatcalibris bord1