View this email online

Welkom bij dit vernieuwde nummer van het paradepaardje. Het paradepaardje is voortaan online te lezen. Klik op de titel en lees het hele artikel.

 

Heerlijk die sinterklaas en nu op naar de kerstdagen. Genieten van de lichtjes, de kerstbomen. Nieuwe wensen maken voor het nieuwe jaar. 2019 een jaar vol met activiteiten om naar uit te kijken. De ponykampen, en … in november 2019 de show!

2018 sluiten we af met een groot verlies van paarden, maar ook terugkijkend op een mooi nieuw dak, een super leuke open dag, de geboorte van Marnix en Ties en een hele enthousiaste deelname aan sjors sportief.

We wensen iedereen hele fijne kerstdagen en een paardrijk 2019

 

In dit nummer:

Goede voornemens 
Per 1 januari is Maaike op maandag en dinsdag het nieuwe aanspreekpunt op stal. Zij is er van 15.00 – 18.30 uur. Ze is er om.<>

Ponykamp datums bekend!
Wij zijn klaar voor de ponykampen! Nieuw dit jaar is een 3 daagse speciaal voor 12+ ers. In de meivakantie is er ook weer een drie daagse en op 23 en 25 april 2 dagkampen.
datums:
<>

LET OP: BERICHT VOOR OUDERS/VERZORGERS
BTW van 6% naar 9%
Helaas bleek op Prinsjesdag dat de BTW verhoging van 6 naar 9 % toch doorgezet gaat worden.  Op sport, dus ook op paardrijden was het BTW tarief 6 %. Dat wordt 9 %. Dit betekent dat wij de verhoging van 3% moeten doorberekenen. Het geeft wel even rare prijzen, maar omdat we de lessen niet extra willen laten stijgen, laten we dat zo.

Klik hier het nieuwe maandoverzicht van de incasso met de nieuwe bedragen.

Lessen rondom kerst en nieuwjaar
Hier nogmaals de indeling voor de kerstdagen. Er zat een typefoutje (3 januari moet 2 januari zijn) in. Excuus<>

Nieuwe instructrice Berdi
Graag willen wij jullie voorstellen aan onze nieuwe instructrice Berdi. Zij neemt de lessen van Peter M over.<>

Data springwedstrijd verzet
In verband met de datum van de halve finale springcompetitie is de springwedstrijd van 10 februari verzet naar 24 februari.
 
Springcompetitie: op naar de halve finale!
Super leuke dag op de regiofinale van de springcompetitie. Allemaal top gereden! Lynn behaalde een 3e plek in de s40. Anne G derde en Veerle 2e in de s60, Elianne behaalde een 2e plaats in de s80. Super knap. Op jaar de halve finale 10 februari.!!

Afscheid
2 lieve pony’s, beide 18 jaar. Een woont al 11 jaar op Het Paardrijk de ander 8 jaar. Gisteren was de dierenarts op bezoek om de paarden te enten en ook om alle geblesseerde paarden te controleren. Geen goed nieuws helaas.Julia heeft een cyste in haar hoefbeen, Blacky heeft een pees in zijn achterbeen afgescheurd. Beide is er niets meer aan te doen.

We willen de paarden niet met pijn rond laten lopen maar ook iedereen tijd geven om afscheid te nemen. Dat ze geen pijn hebben, daar zorgen we voor. Ze zijn nog tot 20 december op de manege. Heel verdrietig,

Agenda

Kijk hier voor alle datums van wedstrijden en andere activiteiten

 

Het Paardrijk
Koesteeg 39 | 5258TN Berlicum | 073 503 45 30 | 06 555 96 552
Facebook
 
To change your subscription, click here.