View this email online

Berichtje van de Manege,

Wie had dat gedacht, de manege opnieuw op slot. Het is stil en leeg, met af en toe wat paardengehinnik tussendoor. Hebben jullie de eerste filmpje van de vieze paarden al gezien, we zijn actief op insta, facebook en youtube! Kunnen jullie toch een beetje meegenieten van de paarden op de manege.

 Een van onze klanten heeft een super lieve doneeractie opgezet. https://www.doneeractie.nl/help-de-manege-paardrijk/-48183

Ook hebben we weer spullen en een donatie gekregen van de Van Baalen foundation. Daar worden we stil van en we zijn daar ontzettend dankbaar voor.

 Deze lockdown zorgt er gelukkig niet voor dat de manege zou moeten sluiten, maar wel dat we heeeel zuinig moeten doen met alles. Je kunt denken, maar de lessen worden toch doorbetaald? Dat klopt, maar die moeten ook weer ingehaald worden. Alleen lessen zijn niet voldoende om de kosten te dekken. De regelingen vanuit de overheid zijn lang niet voldoende om de tekorten aan te vullen. De inkomsten van de privelessen, de kantine en Het Theehuis zijn een groot gemis. Onderhoud aan de manege is voorlopig uitgesteld. Ook extra aanschaffingen die we normaal zouden doen voor de paarden zoals een nieuw zadel, wortels en dergelijke zijn uitgesteld. Ook de aanschaf van nieuwe paarden zit er voorlopig niet in. Maar we zijn positief en blijven genieten van de kleine dingen!

 Incasso

 let op: onze ruitesr hebben een aparte mail gehad over de incasso. Mocht je hem niet hebben gehad graag even een seintje geven!

Inschrijvingen ponykampen gestart!

We kijken positief naar het nieuwe jaar met ook in 2021 de Ponykampen. Alle informatie en het inschrijfformulier vindt je terug op de website. Inschrijving is vanaf nu gestart! Mocht een ponykamp door maatregelen van de overheid niet door mogen gaan wordt het volledige bedrag geretourneerd.

We zijn een extra slaapzaal aan het maken zodat we de kinderen meer kunnen verdelen over de zalen. Of we dit jaar weer in tentjes gaan slapen is nog niet bekend. Het was wel super gezellig!

 Kerstwens

Wat hebben we toch een superteam die met hun gekke werkgever af en toe gekke dingen moeten doen. Daar is wel een super leuke kerstvideo uit komen waarin we jullie allemaal hele fijne feestdagen wensen! Check de website! www.hetpaardrijk.nl

 We wensen jullie een hele fijne vakantie met mooie feestdagen.

Hopelijk tot snel!

 

Met vriendelijke groet,

Team Het Paardrijk

Peter & Anneke van den Heuvel

Het Paardrijk
Koesteeg 39 | 5258TN Berlicum | 073 503 45 30 | 06 555 96 552
Facebook
 
To change your subscription, click here.