View this email online

 

Beste ouders, verzorgers en ruiters,

Langzaam begint alles weer een beetje ‘normaal’ te worden op de manege. Door de onderbezetting op kantoor (zwangerschapsverlof Ingrid, gebroken sleutelbeen Margo) hebben we jullie nog niet kunnen berichten over het inhalen van lessen.

Er worden inhaaldagen gepland. Dit zijn nooit genoeg uren om iedereen te laten inhalen. Daarom kan er ook in de andere lessen ingehaald worden. Dit kan ook al voor de zomervakantie. Als jullie niet allemaal te gelijk willen en weet dat we proberen iedereen in te delen maar een kans is dat het toch niet voor de zomer lukt komt het goed.

Dus mocht je graag willen inhalen voor de zomervakantie gaan we dat proberen in te delen en mag je daar vanaf nu over mailen. Iedereen heeft tot 31-12-2020 de tijd om de gemiste lessen in te halen.

Als er meer bekend is over dagponykampen en andere activiteiten in de zomer berichten we jullie daarover. Die planning is nog niet klaar.

 Alvast bedankt!

 Team Het Paardrijk

 

p.s. om er zeker van te zijn dat alle ruiters de informatie krijgen wordt het adressenbestand van het paradepaardje gebruikt. Het kan daarom zijn dat deze informatie niet van toepassing op je is. Excuus voor dit tijdelijk ongemak.

Het Paardrijk
Koesteeg 39 | 5258TN Berlicum | 073 503 45 30 | 06 555 96 552
Facebook
 
To change your subscription, click here.