View this email online

Het Paardrijk en Stichting Bijzondere Ruiters Brabant slaan de handen in een om paard Sen te redden door middel van een oog operatie.
 
Sen is een zeer geliefd groot paard voor zowel onze manege ruiters als onze bijzondere ruiters. Sen heeft maanoogziekte. Zijn oog is afgelopen week zodanig gaan ontsteken dat de enigste optie om hem te redden een oog operatie is. Een oogoperatie kost zelfs voor de manege heel erg veel. Er is wel € 1.500,- voor nodig. Daarom starten we samen een actie om geld op te halen om Sen te redden. En alles wat overblijft gaat naar onze bijzondere ruiters, zodat zij ook lekker kunnen rijden bij ons op de manege en op paard Sen.
 
Ruiters van het Paardrijk worden deze week in actie gezet met de varkentjes actie!
 
Ruiters (tm 12 jaar) krijgt een (s)teunboekje mee naar huis. Deze (s)teunboekjes bevatten 25 kraslagen waaronder bedragen zijn verstopt van €0,50 tot €3,00 (€0,50, €1,00, 1,50, €2,00, €2,50, €3,00). Er zit ook een ‘bloc’ in het boekje met 25 vellen met op ieder vel 8 aantrekkelijke kortingscoupons.
 
Kom je een van onze ruiters tegen kras dan één of meerdere vakjes open. Het open gekraste bedrag is het bedrag dat je doneert aan de actie. Als dank-je-wel wordt een vel met 8 coupons gegeven aan de donateur.
 
Een vol gekrast (s)teunboekje (25 vakjes open gekrast) levert onze Stichting Bijzondere Ruiters maar liefst €50,- op!
Ouders/verzorgers van ruiters krijgen via de mail een aparte brief met uitleg over de actie. De (s)teunboekjs worden vanaf vrijdag 11 mei uitgedeeld.
 
Steunen kan ook door te doneren op www.bijzondereruitersbrabant.nl
 
 
Super bedankt voor jullie hulp!


In de oude versie van de nieuwsbrief lukte het afmelden niet altijd goed. Mocht je de nieuwsbrief liever niet meer ontvangen maar lukt het niet met afmelden stuur dan een mail naar info@hetpaardrijk.nl

Manege - Zorgboerderij Het Paardrijk
Koesteeg 39 | 5258TN Berlicum | 073 503 45 30 |
Facebook 
 
To change your subscription, click here.