[:nl]Voltige 30 mei 10.30 + 11.30uur – 13 juni 11.00 uur – 27 juni 11.00[:]

[:nl][:nl]Kunstjes doen op een paard? Zo wordt voltige soms wel genoemd, maar het is veel meer dan dat! Voltige is een echte teamsport waarbij je kracht, lenigheid, balans en conditie traint, zowel op het paard als ernaast. Voltigeren is niet alleen heel leuk, maar ook goed voor het ontwikkelen van je paardgevoel, wat je weer helpt om nog beter te leren paardrijden. En ook als je paardrijden soms nog een beetje spannend vindt, kun je door voltige leren om meer ontspannen op het paard te zitten. Je kunt op 18 en 25 april meedoen aan een voltigeles. In iedere les komen andere oefeningen aan bod, dus je kunt je opgeven voor alle twee de lessen als je dat leuk vindt. Maar je mag natuurlijk ook gewoon één of twee lessen mee komen doen.

[:nl]Wanneer:    30 mei 10.30 + 11.30uur – 13 juni 11.00 uur – 27 juni 11.00

Duur: 1 uur per les
Kosten: 1 inhaalles, je mag ook een vriendje of vriendinnetje meenemen, die betaalt dan een losse les.
Maximaal 8 deelnemers geschikt voor alle niveau’s[:][:][:][:][:]