[:nl]Poets- en opzadelcursus voor ouders: 27 juni 13.45 uur[:]

[:nl][:nl][:nl]Je volgt al een tijdje paardrijlessen, maar toch vind je het borstelen van je pony soms nog best een beetje lastig en een beentje optillen om hoeven te krabben is eigenlijk ook wel heel spannend… En hoe moet die neusriem ook wel weer vast? En hoe weet ik nu zeker of het zadel op de juiste plaats op de rug van mijn pony ligt?

Herken jij deze dingen? En wil je nog een keertje oefenen met hulp? Dan is de poets- en opzadelcursus helemaal iets voor jou! We leggen alles nog eens rustig uit en daarna ga je zelf oefenen. En weet je wat nou zo leuk is? Na afloop krijg je een handig boekje mee waarin je alles nog eens rustig na kunt lezen! Ook ouders mogen deelnemen aan deze opzadelcursus.

Wanneer:           27 juni 13.45 uur

Duur: 2 uur
Kosten: 1 inhaalles, ouders kunnen inhaalles kind gebruiken.
Maximaal 12 deelnemers[:][:][:]