[:nl]Paard & Gedrag: 30 mei 14.15 uur[:]

[:nl][:nl][:nl][:nl]Paarden communiceren met lichaamstaal en wij mensen moeten deze taal leren “verstaan”. Ook nemen paarden de wereld anders waar dan wij. Wist jij bijvoorbeeld dat een paard recht onder zijn neus niks ziet? En dat hij veel beter kan ruiken dan mensen?

In deze korte cursus gaan je meer leren over hoe paarden de dingen om zich heen waarnemen en hoe je de lichaamstaal van het paard kunt lezen. Hierdoor zal je het gedrag van het paard nog beter gaan begrijpen en dat maakt het paardrijden weer een stuk leuker dan het al was! Ook voor ouders die wat meer over paarden willen leren, is dit een leuke cursus!

Wanneer:           30 mei 14.15 uur
Duur: 1 uur
Kosten: 1 inhaalles (of een losse les voor een introducée)
Maximaal 12 deelnemers[:][:][:][:]