[:nl]Coronamaatregelen manege naar aanleiding persconferentie 14-12-2020[:]

[:nl]Beste ruiters/ouders/verzorgers/bezoekers,

Naar aanleiding van de persconferentie moeten we jullie helaas mededelen dat de manege (tijdelijk) gaat sluiten. Tot nader bericht en in elk geval tot 18 januari worden er geen groepslessen en vooralsnog ook geen privelessen gegeven.

Alle gemiste lessen mogen ingehaald worden. We zullen hiervoor extra inhaalmogelijkheden creëren in het voorjaar en in de zomer.

De paarden mogen genieten van een heerlijke vakantie. Ze zullen jullie missen net als jullie hun zullen missen. Via ons youtubekanaal en facebook zullen we jullie verwennen met digitale paardenknuffels. Of er ook een bezoekersregeling komt kunnen we helaas nog niet zeggen.

Telefonisch zijn we helaas niet bereikbaar, we werken immers allemaal thuis. Mocht u ons willen spreken stuur een mailtje met een terugbel verzoek. Je wordt teruggebeld met een anoniem nummer. Achter de schermen wordt er nl wel doorgewerkt.

We wensen jullie een hele fijne vakantie en hopelijk tot snel!

Anneke & Peter van den Heuvel[:]