[:nl]Mondkapjes verkoop tbv Bijzondere Ruiters[:]

[:nl]

AKTIE VOOR ONZE BIJZONDERE RUITERS in manege Het Paardrijk.
Petra heeft een nieuwe actie bedacht en gaat unieke mondkapjes naaien van mooie rest lapjes. Ze kosten 4 euro per stuk. 3 euro is voor de stichting Bijzondere Ruiters en 1 euro voor het verzenden en bijkomende kosten.
Je kunt ze bestellen via info@bijzondereruitersbrabant.nl
Stuur een mailtje met
Naam, adres, aantal, man/vrouw, voorkeur voor bv kleur/dessin ( bloemetje, streepje, effen). Ik zal proberen een geschikt lapje erbij te vinden maar ik moet het doen met wat ik heb. Dus laat je verrassen.
Het bedrag kun je overmaken op rekeningnummer NL09RABO 0122 23 7935 t.n.v. Stichting Bijzondere Ruiters. Graag vermelden: donatie MK en je naam die ook in de mail staat. Als het bedrag binnen is gaan de mondkapjes z.s.m. op de post.
P.s. Heb je nog wat katoenen lapjes over waar je niets mee doet? Geef ze dan af in een zakje in de kantine van de Manege Het Paardrijk t.a.v. Petra of geef ze af bij de Zandkant 7B in Heeswijk.
Petra Hoenderdos 0640694327

[:]