[:nl]Aangepaste corona maatregelen. Kantine gesloten[:]

[:nl]Beste ouders, ruiters, verzorgers

Vanaf vanavond (29-09-2020) 18.00 uur moeten we helaas onze kantine sluiten. Ook het kijken bij het paardrijden is vanaf vanavond niet meer toegestaan.

Wat mag wel en niet:

Als ouder mag je, je zoon of dochter, helpen met het opzadelen en opstappen. Daarna wacht je in de auto. De ruiter brengt het paard zelf naar stal. Als ze zelfstandig kunnen afzadelen mag dat. Kunnen ze dat niet zadelen wij de paarden/pony’s af. Als de ruiter klaar is komt hij/zij zelf naar de auto toe.

De kantine wordt alleen als doorgang gebruikt naar de binnenrijbaan en stallen. Je mag hier niet verblijven/wachten.

De wedstrijd op 4 en 11 oktober gaan door. Je komt, gaat opzadelen, warmt op, rijdt je proefje, zadelt af  en gaat weer naar huis. De puntenbekendmaking en prijsuitreiking wordt via de mail bekend gemaakt. Een ouder mag mee als groom. Meer mensen zijn tijdens een proefje helaas niet toegestaan. De kantine is bij de wedstrijd ook gesloten. De proefjes worden in grote rijbaan gereden. Het losrijden is in de kleine rijbaan. Daar zal een instructeur bij aanwezig zijn.

Gelukkig mogen we nog gewoon lekker paardrijden!

Bedankt voor jullie medewerking!

Anneke & Peter van den Heuvel[:]