even geduld…

Beste Allemaal,

Wat een rare tijden zijn het voor iedereen. Ook voor ons. Stallen zijn leeg, paarden op de wei en geen rondrennende kinderen.

We weten dat iedereen heel graag weer wil beginnen nu de minister president heeft gezegd dat buitensporten weer mag. Ook wij willen dat graag, maar willen dit ook op zo een goed mogelijke manier doen waarin iedereen zich prettig voelt. Dat is met paarden een hele klus.

Als we goedkeuring krijgen om te starten, beginnen we pas na 1 mei en zal dit in fases gebeuren.

Er zijn vragen waarvan we wachten op het antwoord van de gemeente. We kunnen jullie pas berichten als we die antwoorden hebben. Tot die tijd vragen we jullie geduld.

We vragen daarom niet te mailen tenzij er dringende vragen zijn. Dit helpt ons om de planning zo snel mogelijk klaar te hebben. Natuurlijk worden we blij van al jullie lieve mailtjes maar voor nu vragen we dat even niet te doen. Paarden bezoeken is helaas op dit moment niet mogelijk. Over de ponykampen en de zomer kunnen we helaas ook nog niets zeggen. Alle financiele vragen worden duidelijk als we de nieuwsbrief definitief kunnen maken.

Heel erg bedankt voor jullie medewerking, hou vol!

Team Het Paardrijk

Anneke & Peter van den Heuvel

Deel dit berichtShare on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest