[:nl]Proefgerichte Privelessen[:]

[:nl]Wil jij nog even een keer extra goed oefenen voor je proefje? Even alle aandacht op jou, zonder je lesgenootjes? Neem dan een keer een proefgerichte privéles!

Hoe ziet zo’n proefgerichte privéles er uit? Je gaat natuurlijk je proefje oefenen, maar dat niet alleen! Je gaat ook nog specifiek aan de slag met de aandachtspunten uit jouw proef. Hoe moet je netjes de stap verruimen, of waar moet je op letten bij het langer laten worden van de teugels? Of hoe kun je dat  ene figuur nou net even wat beter rijden? Maar ook je hulpen en je houding en zit worden in deze les meegenomen voor tips en aandachtspunten, want daar let de jury immers ook op tijdens je proefje!

Aan het einde van de les krijg je een schriftelijk lijstje mee met jouw specifieke aandachtspunten.

Je kunt kiezen voor een privéles van een half uur of een uur en de kosten voor deze lessen zijn gelijk aan die van een normale privéles, dus € 25,50 voor een half uur en € 43,50 voor een uur.

Deze lessen worden gegeven door Anita, zij is naast instructrice ook F-proevenjurylid, dus je krijgt les van een echte jury! De lessen zijn op vrijdagavond vanaf 18.00u. Kun je echt niet op vrijdag, maar wil je wel heel graag een proefgerichte privéles? Geef het door en we gaan kijken of we misschien een oplossing kunnen vinden![:]