[:nl]Open Dag 29 september[:]

[:nl]Heb jij altijd al eens willen zien hoe het er op een manege aan toe gaat? Of willen weten wat je allemaal kunt doen met paarden en pony’s? Kom dan komende zondag met het hele gezin naar de landelijke open manegedag op Het Paardrijk! Van 10.30 uur tot 16.00 uur openen wij de deuren van onze manege en je bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen.

We starten de dag om 10.30 uur met het maken van overheerlijke paardentaarten. Deze maken we natuurlijk voor de paarden! Ze mogen ze later op de dag opeten, tijdens de paard van het jaarverkiezing om 12.15 uur. Vóór de paard van het jaar verkiezing kunnen jullie ook nog genieten van een leuke spring clinic, en meedoen aan een echte paardrijles.

Als bekend is wie er Paard van het Jaar geworden is, krijgt dit paard een extra grote beloning. Daarna mag er, voor wie dit durft, op een vliegend tapijt gevlogen worden!

Dit wordt afgewisseld met een sneak preview van de show, die in november gaat plaatsvinden. Jullie krijgen alvast een voorproefje van de show Jungle Book! We sluiten de dag af met nog een mee-doe paardrijles en een paardenfluister clinic.

Genoeg te beleven dus! En natuurlijk kun je ook iets lekkers eten en drinken.

Voor de activiteiten waar je aan mee kan doen, werken we met een stempelkaartje.

De landelijke open manegedagen worden gehouden tegelijk met de nationale sportweek. Daarom maken alle bezoekers van de open manegedagen kans op een jaar lang gratis sporten!

Manege het Paardrijk is een manege waar iedereen terecht kan. Ruiters met en zonder beperking, jong en oud, er is altijd wel iets mogelijk. We bieden naast manegelessen ook lessen voor ruiters met een beperking, dagbesteding en zorglessen aan.

Voor meer informatie kijk op onze website www.hetpaardrijk.nl. Tot zondag!

[:]