Tour du ALS voor Heleen van Alebeek

Al jaren was Heleen een begrip in de paardenwereld. Met haar winkel ‘t perdewinkeltje in Den Dungen en later in Sint Michielsgestel heeft ze heel wat kindjes aangekleed om hier lekker te kunnen paardrijden. Heleen is getroffen door de ziekte ALS.

Onder het motto ‘Samen trappen we ALS de wereld uit’ beklimmen jaarlijks honderden fietsers, hardlopers en wandelaars samen met ALS-patiënten de Mont Ventoux om geld op te halen in de strijd tegen ALS.  Zo ook onze schoonzus Jose van den Heuvel-Groenendaal. Al weken is zij aan het trainen om samen met een team deze berg te beklimmen. Voor Heleen maar vooral ook om geld in te zamelen tegen de strijd van ALS.

Willen jullie ook helpen! Dat kan, op de bar staat een donatie bus. Je kunt ook je donatie doen met deze link doneren

Alvast super bedankt!

Deel dit berichtShare on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest