[:nl]Oudpapier ophalen stopt…[:]

[:nl]Tot onze grote spijt gaan we stoppen met de papiercontainer. De laatste container heeft nog maar 46 euro opgebracht. Toen we ermee begonnen leverde een container nog tegen de 150 euro op. De papierprijs in onlangs gehalveerd. Het vele werk ( een aantal uren per week om alles te stapelen) en de kosten voor de afvoer van de rommel die er steeds vaker wordt ingegooid weegt allang niet meer op tegen de opbrengst. Het is spijtig dat de continuïteit van het paardrijden voor onze Bijzondere Ruiters hierdoor in de gevaar komt. Maar misschien heeft één van u wel een lumineus idee om aan de benodigde gelden te komen. Laat het ons weten.

Na de container die er nu staat laten we er nog één neerzetten. We zullen tijdig via briefjes laten weten wanneer het inzamelen definitief stopt.

Uiteraard gaat de inzameling van kleding nog wel door.

Een ieder die al die jaren trouw het papier heeft gebracht bedanken wij heel hartelijk voor de inzet.

Stichting Bijzondere Ruiters[:]