Hulp voor Sjors Sportief!

Op school krijgen kinderen een boekje met sporten mee naar huis waarop ze zich kunnen inschrijven. Zo ook voor paardrijden.Paardrijden blijkt zeer geliefd te zijn want dit jaar zijn er 250 inschrijvingen!. Daarmee zit het ook echt allemaal super vol.

Er zijn 2 zondagen gepland op 28 oktober en 4 november. De eerste les begint om 9.00 uur met de kleutertjes van 10.00 uur tot 12.00 uur en van 13.00 – 16.00 uur groep 3 tm groep 8.

Elke les zijn er 10 kinderen en 5 paarden. Een ruiter erop en een ruiter ernaast. Ze leren stappen, stoppen en sturen op en naast het paard en als het goed gaat ook een stukje draf.

Hulp is deze dag heel erg welkom. Meelopen met de kinderen, de paarden klaar maken. De instructeur ondersteunen. Kom je de hele dag dan mag je na de sjors sportieflessen zelf een uurtje rijden. Wel op een van de paarden die niet mee hebben gedaan.

Om te helpen moet je zelf minimaal 12 jaar zijn.

Opgeven kan in de kantine of via de mail.