[:nl]Lessen warme weer[:]

[:nl]Lessen warme weer,

Vanwege het aanhoudende warme weer van de komende dagen zal in het kader van het welzijn van de paarden de lessen aangepast worden. Er wordt niet gereden, de lessen zullen afhankelijk van de dag bestaan uit, opzadelles, spelletjes (met water) met pony aan de hand, Paarden wassen, paardenfluisteren, longeren en andere leuke (paarden) activiteiten. Wij maken er in elk geval iets leuks en leerzaams van.

Afhankelijk van hoe veel het afkoelt kan er s avonds wel gereden worden, er wordt in elk geval geen galop gedaan of gesprongen. De springlessen zullen bestaan uit een deel theorie en een deel praktijk.

Privelessen in de avond worden wel gereden, maar ook aangepast. Privelessen die overdag gereden worden, worden gebeld voor overleg.

Lessen kunnen vanwege weersomstandigheden helaas niet ingehaald of retour betaald worden. (zie algemene voorwaarden).

De ponykampen volgen een warm weer programma, waardoor er vroeg in de ochtend en laat in de avond gereden zal worden. (geen zorgen over niet kunnen rijden ?)

Jammer dat we niet rijdend het jaar kunnen afsluiten, maar niets gaat boven het goed verzorgen van onze dierenvrienden. We wensen iedereen alvast een hele fijne zomer!

Team Het Paardrijk[:]