[:nl]Ruiteropleiding Zilver – Lessen voor gevorderde ruiters![:]

[:nl]Ruiteropleiding Zilver – Lessen voor gevorderde ruiters!

Onze paard & plezier lessen zijn, onder andere, gebaseerd op de FNRS ruiteropleiding. Op dit moment maken we gebruik van de eerste fase, brons. Hierbij hoort het boek ‘Leer paardrijden met plezier’ en het bronzen ruiterpaspoort. Dit gaat tot de F12 dressuurproeven.

Sinds kort is er een vervolg op de bronzen ruiteropleiding, namelijk Zilver. Waar brons vooral is gericht op de startende  ruiter, gaat Zilver net een stapje verder, en is dus vooral geschikt voor de meer gevorderde ruiter. Bij zilver horen de dressuurproeven F13, F14, F15, B, L1 en L2. Er wordt bij deze proeven vooral gelet op de combinatie van jou met je paard. En dus naar de invloed die de ruiter met zijn hulpen heeft op het paard. Bij de ruiteropleiding zilver hoort het boek ‘Leer paardrijden met plezier deel 2’ en het zilveren ruiterpaspoort.

14 maart starten we met een ZILVERles voor de gevorderde ruiter. Een les met ruiters die graag willen doorgroeien in (voornamelijk) de dressuur. We gaan dit aanbieden op dinsdagavond, van 20.30-21.30 uur. Er worden, in overleg, 3 paarden aan een ruiter gekoppeld. In principe rijd je altijd op een van deze drie paarden, zodat je echt met hetzelfde paard ergens naartoe kunt werken.

De les gaat tot maximaal 7 ruiters en kost €19,50 per les. De les is geschikt voor ruiters vanaf F7 niveau (het is niet verplicht om een F7 proef gehaald te hebben, maar je moet wel dit niveau hebben).

Deelname aan de les is in overleg met instructeur Peter.[:]